pondělí 24. února 2014

VAK CESTOVNÍ ČAJOVÝ, PENĚŽENKY A PIDIPOUZDRO

::: čajovna

:: na konvičku, mističky a pidikrabičky s čajema :: jedno z nejlepších čajování je ve vlaku například


 
  

:: ubrus pro chlapa skorosamotáře


  

:: peněženka za velkou louži putující




:: peněženka pidi midi kapesní


:: pidi pouzdro lištičkové


Šito opět s Bellet.

4 komentáře:

  1. Jani, dlouho to tu zelo prázdnotou, ale teď je tu tak napěchováno, že se nemůžu dorolovat konce! to jsou mi změny... no asi už je to delší dobu, ale já mám taky pomalejší tempo... zato ty jedeš, to je hyperaktivity, že jsem v úžasu! krásné věci tu máš a určitě děláš jimi mnoha drahým spoustu radosti. ať se dobře daří!

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, ahoj, Hani. No, já potřebovala věšet ty svoje šicí hokus pokusy už veřejně, aby se na to mohla podívat i mamča, která "marinní" není a také moje kamarádky a jiní náhodní průchozí, bych se jim mohla pochlubit. A taky to je pro mne důležité, stejně jak tys psala, pro uchování paměti -. vypadává mi to z hlavy šíleně, a když se jednou začas kouknu dozadu, můřu se tetelit jak jsem šikovná. Měj se blaze. Co Jurty v Brništi, je to kousek od Vás, nechystáš se? Tam budu blažit naživo.

    OdpovědětVymazat
  3. Hani, a toto je ta citace od tebe:"někdy je prima vidět na blogu přehledně to, co vyrobím, protože čas plyne a práce žen je většinou rychle snědena, zašpiněna, znehodnocena. ne zcela ohodnocena... šíří se po světě jako samozřejmé záření a stopy nezůstanou. proto je pro mě pěkný pocit, který potřebuju, občas zachytit, podržet, vyrovnat a uhladit, nevnímat vše kolem, co také čeká nesmlouvavě na dotek a zásah. odsunout to vše ostatní stranou a jen se chvilku soustředit na to, co je hotovo."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jó jó, no vidíš, zase to tu kontroluju, co přibylo. hezký máš to šití nový...maminka určitě září na báru a opičák jistě v postýlce má místo u milovnice žluté, že :)
      ...a kouknu do komentářů a čtu, co jsem dříve nečetla... :)...si připadám důležitě, už citována ;)
      na Jurtách jsem byla. jsme si s mužem tvůj koncert užili. seděli jsme vzadu. akorát nejsem tak průrazná, abych šla za tebou, víš...já jsem holka stále stydlivá. ale pěkně bylo...

      Vymazat